hammerum-herred.dk
Navigation
Gæster
Forside
Kirkebøger
Batch-Numre
Andre nævnelser
Skifter
Tingbøger
Fast ejendom
Lægdsruller
Familiestof
FS / AO / Wiberg
Kommunalstof
Andre kopier
Slægtstavler
Borris Seminarium
Andre afskrifter
Skat
Artikler
Fotoalbum
Gravsten
Links
Bøger
Søg
Søg i debatforum
Slægtsbøger
Forumindlæg
Se indlæg
hammerum-herred.dk | Forum | Web-stedet hammerum-herred.dk
Forfatter Vedr. Spammere og mailadresser
feldborg
Super Administrator



Antal indlæg: 3531
Bopæl:
Tilmeldt: 26.06.05
Lagt på d. 25/04/2007 01:25
Som nogen måske ved har brugere af CMS systemet Php-Fusion (som også bruges her på stedet, ligesom det bruges af flere tusinde andre på verdensplan) gennem de sidste par måneder været udsat for massive angreb fra Spammere.

Og vel at mærke fra folk der har sat sig så godt ind i systemet, at de er istand til at logge ind som nye medlemmer rent maskinelt (selv på trods af diverse spærringer med grafiske billeder der skal gengives som bogstaver, tilbagemelding via mail, osv.)

Jeg vil ikke her komme ind på, hvilke metoder spammerne anvender og hvad der gøres fra anden side for at forhindre det. Jeg vil blot konstatere at disse spammere er ret nemme at spotte, når først man ser dem. Men da kan det jo være for sent, og derfor handler det om at finde og afvise dem før de overhovedet kommer ind.

Een ting er, at disse folk afleverer deres rimeligt irriterende budskaber om denne eller hin pornoside overalt hvor de kommer frem. Langt værre ville det være, hvis de rent maskinelt kunne gå ind som medlemmer og skaffe sig adgang til andre medlemmers mailadresse. Derfor har jeg lige fra starten kørt den politik, at kun folk der var logget ind som medlemmer kunne se andre medlemmers mailadresse.

Dette har været tilstrækkelig sikkerhed indtil fornylig. Men efter de seneste tiltag har jeg set mig nødsaget til, allerede for et par uger siden, at ændre proceduren for optagelse af nye medlemmer derhen, at ingen slipper ind før jeg manuelt har godkendt dem. Det giver lidt bøvl og lidt ventetid for nye medlemmer, og det giver lidt ekstra arbejde til mig.

Men jeg finder det af væsentlig betydning, at medlemmerene er i stand til at kontakte hinanden på en nem og sikker måde via mail. Og derfor er det helt afgørende for mig, at folk kan føle sig trygge ved at oplyse deres mailadresse overfor andre medlemmer her på stedet.



mvh, a.f.
hammerum-herred.dk  
Copyright © 2004 by a.f.
webmaster@dis-danmark.dk